Гей блокада на столицатаЗасилени мерки за сигурност предприема полицията заради

...
Гей блокада на столицатаЗасилени мерки за сигурност предприема полицията заради
Коментари Харесай

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в събота, 9 юни 2018

Гей обсада на столицата  03-01

Засилени ограничения за сигурност подхваща полицията поради 11-я гейпарад в столицата. Около 1300 униформени ще бъдат ангажирани с обезпечаването на „ София прайд “, който се чака да бъде най-многобройният до момента.

Заловиха 16 тона материал за дрога  08-1

Канал за контрабанда на първични материали за производството на амфетамини разруши Варненската окръжна прокуратура в съдействие с сътрудници на ДАНС, организация “Митници ” и Националната полиция.

 Гражданска отговорност Джигитите с 2-3 пъти по-скъпа Гражданска

Шофьорите, които предизвикват произшествия на пътя, ще заплащат 2-3 пъти повече за наложителната застраховка “Гражданска отговорност ”. Консултантът по въвеждането на системата бонус-малус за застраховката Ърнст енд Янг показа в КФН окончателния си отчет.

 Момчил Мондешки Мондешки не е нарушавал Закона за адвокатурата
Адвокат Момчил Мондешки не е нарушавал Закона за адвокатурата. Това дефинитивно е решил състав на Висшия дисциплинарен съд, с което се поставя завършек на дисциплинарната процедура против юриста поради негово изявление пред вестник “Труд ”.

 Мариус Донкин Директорът на Народния спектакъл Мариус Донкин в изявление за „ Труд “: Кълбото от змии в театъра не ме интересува

Казал съм и на сътрудниците ми от екипа. Не се занимавайте с безумията на хората и всекидневието – вие имате цели, вървете към тях.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР