Getty images Световноизвестният италиански певец Андреа Бочели ще изнесе концерт на

...
Getty images
Световноизвестният италиански певец Андреа Бочели ще изнесе концерт на
Коментари Харесай

Андреа Бочели ще изнесе концерт без публика за Великден

 Getty images Световноизвестният италиански артист Андреа Бочели ще изнесе концерт на 12 април, когато католиците по света честват Великден. Концертът ще бъде в Миланската канара, където във връзка пандемията няма да има аудитория, съобщи кметът на Милано Джузепе Сала, представен от БГНЕС.

" Преди няколко дни му се обадих и Бочели удостовери наличието си. В Миланската канара той ще извърши някои творби, свързани с духовния празник. Катедралата ще бъде празна, само че в режим на стрийминг ще подарим гласа му на целия свят ", сподели кметът на Милано във видео обръщение към съгражданите си посредством Facebook. Събитието ще бъде излъчено директно в Youtube канала на Бочели от 20.00 ч. българско време.

Сала изрази вяра, че изходът от изключителната обстановка, обвързвана с коронавирусната зараза в Италия, ще стартира със " социално-икономическата столица " на страната - Милано.

В сряда италианският министър председател Джузепе Конте разгласи подписването на държавно разпореждане, съгласно което ограниченията за ограничение на разпространяването на ковид в Италия са удължени до 13 април.

Според последните публични данни, оповестени в понеделник вечерта от ръководителя на Службата за гражданска отбрана Анджело Борели, на Апенините към този момент са регистрирани над 132 000 случая на болест с ковид, съвсем 23 000 пациенти са се възстановили, а броят на жертвите е 16 523.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР