Getty Images Появилите се в някои италиански медии предположения, че главен

...
Getty Images
Появилите се в някои италиански медии предположения, че главен
Коментари Харесай

Покосената от COVID-19 Ломбардия - жертва на 5G антените?

 Getty Images Появилите се в някои италиански медии догатки, че основен провинен за пагубното разпространяване на ковид в Милано и цялата област Ломбардия е задействаната в района през втората половина на 2019-та мощна телекомуникационна мрежа 5G, могат и да се окажат правилни.

Защото за мнозина експерти високите й честоти разрушават безмилостно и извънредно бързо човешката имунна система, изключително у тези хора, където тя е накърнена от други фактори, трансформирайки я в лесна плячка на оказал се смъртоносен вирус, който другояче не е доста по-различен от десетките, върлували до момента по света. В поддръжка на тази теза пишещото приятелство из Апенините цитира най-често американския академик с българско фамилно име Роналд Нийл Костоф, който работи в влиятелния Georgia Institute of Technology, експерт е по галактически технологии и е създател на над 200 книги и публикации. Като последните му изявления са отдадени съвсем напълно на пагубното въздействие върху защитните сили на човешкия организъм на електромагнитните полета на безжичните връзки Wi-Fi, 2G, 3G, 4G. И изключително на мощната и безпощадна според учения към клетките на нашето тяло мрежа 5G.

Дали Роналд Нийл Костоф и поддръжниците на тезата му имат право - ще покаже близкото бъдещо, само че факт е, че през втората половина на 2019-та година в Милано, в сателитните му селища, в Бергамо, Бреша и други градове на Ломбардия, са били пуснати в употреба десетки антени на въпросната мрежа. Тоест това е станало броени месеци преди коронавирусът да се развихри и да прати в отвъдното от 20 февруари тази година до днешна дата над 900 поданици на региона и да тръшне на легло близо 10 000 – числа, надхвърлящи броя на всички потърпевши от болестта в останалата част на страната.

Като голямото болшинство от жертвите в Ломбардия са възрастни хора със вечно грохнал имунитет или другояче казано напълно беззащитни пред вируса – палач на старци. За разлика от младите, които надали не от раждането си битуват в електронен смог, а организмът им малко или доста се е приспособил към него и надлежно " Ковид-19 “ е разболял малко на брой от тях. Та в случай че се има вяра на италианското издание на известното американско списание за информатика и телекомуникации " WIRED “, в стартирането на сигнал за 5G в превърнатите в този момент в затвор от карантината Милано и подвластния му район, от предишния юли най-активна е била огромната транснационална телефонна компания " Водафон “.

Според обявата нейните шефове се надяват през тази година да вдигнат безчет антени в още над 100 градове на Апенините, само че не по-малко активeн от " Водафон “ е бил през 2019 година някогашният държавен телекомуникационен оператор TIM. Неговата администрация пък има намерение през 2020-та да удвои пуснатите в деяние през предходната година антени в Милано, Бергамо, Бреша, Варезе, Комо – другояче казано напълно ще покрие Ломбардия със сигнала си 5G. Любопитен е фактът, че осъзнавайки заплахата, през юни 2019 година жителите на някои квартали на Милано се разпалиха против вдигнатите за нула време антени на амбициозния нов състезател на пазара на телекомуникациите – френската компания " Iliad “. В следствие тя бе принудена да спре нападателната си експанцзия с 5G.

Косвено потвърждава пагубното върху здравето ни въздействие на електронния смог и оповестеният в неделя от авторитетния римски ежедневник " Република “ коментар за именития необут на информатиката Бил Гейтс. По-точно вестникът се стопира на неговото предсказване от 2015 година на интернационален конгрес, в което той вещае, че човешкият жанр ще бъде погубен не от бомба, а от вирус. Може би и тъй като богът на информатиката Бил Гейтс добре е знаел, че електромагнитните полета и честоти, нужни за действието на другояче улесняващите живота ни негови изобретения, убиват.

Обезсилвайки организма на индивида и трансформирайки го в лесна плячка на един елементарен вирус, та бил той и с име на корона. Може би заради това завчера кралят на информатиката, паралия №1/или 2/ на планетата, предан брачен партньор и татко на три деца, съгласно " Република “ се е отказал от своята рожба " Майкрософт “. И се е посветил на трите " Е “-та в този момент под въпрос, чието разрешаване би трябвало да избави планетата – Енергия, Екология, Епидемия, твърди " Монитор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР