Getty Images промени бележките си към изображението - направено от

...
Getty Images промени бележките си към изображението - направено от
Коментари Харесай

Седем начина, по които снимката на покойната кралица е редактирана

Getty Images промени бележките си към изображението - направено от принцесата на Уелс в Балморал през лятото на 2022 година - единствено седмица след опасения, че е било " манипулирано " на източникът.

Sky News беседва с специалист по фотокриминалистика, който удостовери седем метода, по които фотографията на починалата кралица може да е била редактирана:

1) Вляво от бутона на дивана, наподобява, че има отвесна линия за редактиране, минаваща надолу по изображението - което кара гънките, които минават от бутона вляво, да са отвън линията.

2) Тази редактирана линия минава надолу цялото изображение до ръба на одеялото на кралицата. Можете да видите, че кръстосаният тегел, който върви отдясно наляво, не е спретнат.

3) Точно под ухото на принц Луи наподобява има нещо, което може да е неговата коса, само че по-заоблено към бузата му, наподобява като неравномерен изрез.

4) До ръката на правнучката на кралицата Савана Филипс може да се види малко леке, което може да е добавено инцидентно в проце...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР