Гешев не бил в Брюксел, защото бил в отпуск. Това

...
Гешев не бил в Брюксел, защото бил в отпуск. Това
Коментари Харесай

Зам.главен прокурор излъгала! Гешев не бил в Брюксел, защото бил в отпуск

Гешев не бил в Брюксел, тъй като бил в отпуск. Това споделила заместител основният прокурор Красимира Филипова пред подкомисията на Екологичен потенциал. Но Красимир Кънев видял Иван Гешев на събитие в Дупница и изказванието на заместничката му се оказало неистина. Това сподели пред bTV ръководителят на БХК.
Със същият претекст и министър председателят не се явил пред евродепутатите, уточни още той.

Официални рецензии не бяха отправени, разясни Кънев, само че посочи, че имало доста остри бележки от страна на евродепутатите. Имало рекомендации за отчетността на прокуратурата и безнаказаността на основния прокурор.

Заместничката на Гешев, която участвала там, похвалила достиженията на прокуратурата. Протестите у нас били обяснени с това, че са поради триумфите на държавното обвиняване и засегнатите ползи на престъпността, уточни друга неистина на Филипова Кънев.

Външният министър Екатерина Захариева обяснила, че властта търси разговор с протестиращите и като доказателство е предоставена концепцията за ремонт на Конституцията.

Темата за чувалите за трупове, бесилки и ковчези била повдигната не от евродепутатите, а от шефката на Антидискриминационната комисия. Кънев чака някакво мнение от подкомисията на Екологичен потенциал.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР