Гешев, като иска да търси престъпници нека да се огледа

...
Гешев, като иска да търси престъпници нека да се огледа
Коментари Харесай

Божков: Гешев, ако търси престъпници, това са министърът на финансите и Бойко Борисов. Те стоят над комисията по хазарт

Гешев, като желае да търси нарушители дано да се огледа по-високо от Комисията на хазарта. Гледайте по-нагоре от комисията, кой е над комисията - министър, кой е над министъра - министър-председателя. Ако има виновници те са там. "

Това съобщи Васил Божков, който се включи по телефона в изявление за bTV.

Той съобщи, че се  опасява за живота си и няма да се върне в България.

" Показната акция в офисите на обвързваните с господин Васил Божков компании и повдигнатите обвинявания целят наложително да бъде лишен легален... Прочети повече На въпрос къде се намира сега, Божков отговори: " В момента не съм в България мисля че това не е най-важният въпрос. Живеем във времето на Гьобелс. Прокуратурата прави агитация. " По думите му, той бил в друга балканска страна. " Мислех да се върна, когато ме повикат, само че след вчерашните заявки на основния прокурор... Като се стигне до съд, ще се изправя и пред българския съд. Домът ми е претърсен, жена ми е задържана ", осведоми Васил Божков

Той добави, че не знае къде се намира сега брачната половинка му и дали е в ареста.  " Заминах по работа, без да се прикривам, само че не мисля, че би трябвало да се връщам ", изясни Божков и добави, че не е в Сърбия, само че е на Балканите. " Какво целяха с това да разровят в 13 офиса и да арестуват хора, които нямат нищо общо с това? Какви доказателства могат да намерят, мислите ли, че в офисите има документи за всички тези обвинявания? ", попита Божков. Васил Божков: Не знам защо ме търсят, като могат да ми се обадят Собственикът на " Нове Холдинг "

" Законът е подобен, ние не сме нарушили нищо, ние сме дали по 100 лева на всеки пенсионер. Ако страната беше определила различен налог, можеше да ги няма и тези 500 млн. в страната. Нека да не бъркаме Търговския закон с наказателното право. Може би Гешев е мощен в наказателното право ", сподели още Васил Божков. Той добави, че е платил всичките си налози до стотинка и в случай че компанията му има отговорности, това са търговски отговорности и може да бъдат платени.

Божков съобщи, че на никое място акционерите не се съдят, а доста компании по света дължат милиарди и просто си ги заплащат. 

" При тази процедура на прокуратурата, аз се притеснявам да се върна. Чувствам се заплашен за живота си. Ако се върна, несъмнено ще ме арестуват незабавно и какво се случва с мен в ареста, не зная, това са репресии ", показа още Божков. Божков отхвърли да е заплашвал с митинги, а просто е предизвестил каква ще е ориста на " Левски ", в случай че се спре
лотарията. Гешев: Божков е с повдигнати обвинявания, разгласен е за търсене Президентът на " Нове холдинг "

На въпрос дали се е свързал с премиера  Бойко Борисов, Божков отговори: " Трябва ли да се свържа с премиера? ". Бизнесменът добави още, че към този момент не има намерение да съди страната. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 айки (преди 30 секунди) Рейтинг: 12181 | Одобрение: 5306       ами доста е прав.....виновните търсят изкупителна жертва...... Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР