Гешев е законът и Гешев - закон и ред скандират

...
Гешев е законът и Гешев - закон и ред скандират
Коментари Харесай

Скандирания Гешев е закон и ред огласят Ларгото

" Гешев е законът " и " Гешев - закон и ред " скандират участниците в марша за правда, който в този миг се организира на Ларгото в София.

Множеството се е събрало в поддръжка на номинирания за основен прокурор Иван Гешев. Маршът за правда се явява и контрапротест на митинга на самодейността " Правосъдие за всеки ", който би трябвало да стартира от 18 часа пред Съдебната палата.

Десетки служители на реда и чиновници на жандармерията охраняват контапротестиращите и провеждат придвижването на колите, с цел да не се получава запушване в региона.

Участниците в марша са към постройката на Президентството и някогашния Партиен дом.

Те ще останат тук до края на мероприятието, с цел да не се срещат с другата група, която ще стачкува против номинацията на Гешев.

В края на работния ден броят на участниците в марша, които поддържат номинацията на Гешев за основен прокурор се усилва и множеството към този момент надвишава над 1200-1500 души. Точната численост обаче мъчно да бъде открита, защото хората са пръснати към Президентството и някогашния Партиен дом. Много от тях изясняват, че поддържат Гешев, тъй като желаят да видят олигарсите, ограбили България, в пандиза. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР