Гервин Прайс удари след сбиване, избухнало на трибуните по време

...
Гервин Прайс удари след сбиване, избухнало на трибуните по време
Коментари Харесай

Висшата лига по дартс изпада в хаос, тъй като фенове, облечени като Where`s Wally, се сбиват в тълпата

Гервин Прайс удари след сборичкване, избухнало на трибуните по време на неговата полуфинална победа на Висшата лига по дартс над Майкъл Смит в Манчестър.., когато удари по този начин мечтаната деветка.

Прайс беше надвит с 6-3 на финала от тийнейджърската сензация Люк Литлър, който реализира следващи победи във Висшата лига, откакто победи и в Белфаст предходната седмица, само че уелсецът сподели, че конфликтът им е бил „ негоден, преди даже да бъде хвърлена стреличка “ след хаоса на трибуните.

В клипове, които се популяризират в обществените медии, може да се види по какъв начин защитата се пробва да се раздели борба в тълпата, включваща състезател, облечен като Where's Wally, до момента в който Прайс удря девет стрелички при успеха си с 6-3 против Смит. Обръщайки се към обществените медии след провалянето си на финала, Прайс разсъждава както върху представянето си, по този начин и за неприятните подиуми.

„ Изкормен от края довечера, финалът беше негоден още преди да бъде хвърлена стреличка, само че това се случва, мой играт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР