Герт Бернард Герт Бернард за първи път сяда зад волана

...
Герт Бернард Герт Бернард за първи път сяда зад волана
Коментари Харесай

Добрият превозвач пристига точно навреме

Герт Бернард

Герт Бернард за първи път сяда зад кормилото на камион на осем години. И в този момент от време на време на драго сърце кара тежките машини. Основната му работа обаче е доста по-отговорна. Той менажира бизнеса на 13 белгийски транспортни компании с представителства в България. Компаниите, част от " Транспорт груп България ", имат общо 105 лични камиона. Заедно с техните представителства в Белгия броят на тежкотоварните камиони доближава общо 330. Ежемесечно те изминават сред 2 800 000 и 3 960 000 километра по пътищата на Европа – главно сред Белгия, Франция, Германия, Испания, България. " Ние транспортираме месо, замразени артикули, строителни материали от Белгия до Франция, много вино от Франция до Англия, гранулати за химическата промишленост и цимент. Превозваме стоките, от които пазарът на Европейския съюз има потребност ", изяснява господин Бернард.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Качество + сигурност = доверие

" За мен качеството на автомобилните ни транспорти се мери с думите на клиента: пристигнахте тъкмо в точния момент. Не е задоволително единствено да пропътуваш доста километри. Важна е точността. Имаме клиенти, които работят със строго несъмнено време за товарене и разтоварване. Например месото се приема в 5 сутринта. В 6 часа към този момент е късно. Закъснее ли камион – не го пускат да разтоварва. Затова - никакви закъснения. Как се реализира? Учим водачите на две елементарни неща: тръгни в точния момент, с цел да стигнеш навреме; бързай постепенно и спазвай разпоредбите на страната, в която пътуваш! ", споделя шефът на " Транспорт груп България " ЕООД.

Заради качествената услуга компаните на Герт Бернард имат клиенти, с които работят от години. Но също по този начин притеглят и нови клиенти, в това число и в България, тъй като потвърждават с работата си, че бизнесът с " Транспорт груп България " ЕООД е преференциален.

Да погледнем напред

През 2019 година " Транспорт груп България " ЕООД направи значима инвестиция за развиването на компанията. Близо до Пловдив израснаха паркинг за тежкотоварни камиони и административна постройка. Разбира се, предприемачът Герт Бернард непрекъснато уголемява и своя авто парк, като единствено през 2019 година влага близо 960 000 евро в нови камиони. И не счита да спре дотук. Неговите упоритости са в най-скоро време да развие лична логистична активност в България. Предприемачът към този момент развива пазарни връзки с директни за българския пазар клиенти, тъй като до момента работи главно спедиция на товари. И е намерил пазарна ниша в транспорта на добавки за храни за животни от Белгия към България. През погледа на един водач

Казвам се Милко Кандарашев. Аз съм водач от 10 години във компанията. Друго не мога да работя и не желая да работя, тъй като си одобрявам специалността. Добрият водач самичък тика работата, не чака тя да го тика. Аз да вземем за пример постоянно върша проект за идващия ден. Професията ни е доста хубава, само че постоянно отсъстваме от къщи и това тежи. Носи обаче доста положителни приходи. Интересна е, тъй като срещам доста хора, виждам разнообразни страни. Фирмата е безусловно правилна към мен. Нещо повече – имах персонален проблем със сина ми и получих доста огромна поддръжка. Това малко хора като господин Бернард и малко компании като " Транспорт груп България " ЕООД биха създали за служащите си.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР