Героят за Лудогорец в мача срещу Берое Марселиньо е щастлив

...
Героят за Лудогорец в мача срещу Берое Марселиньо е щастлив
Коментари Харесай

Героят за Лудогорец: Бърза ситуация, но според мен при гола нямаше засада

Героят за Лудогорец в мача против Берое Марселиньо е благополучен от гола, който означи за успеха на разградчани с 1:0 в мача от 24-ия кръг на Първа лига. При попадението му останаха подозрения за засада, само че футболистът е безапелационен, че не се е намирал в такава. Иначе това бе 7-о попадение на Марселиньо против старозагорския отбор.

“Щастлив съм. Мачът бе доста тежък. Играхме както можахме, помагахме си на терена. Който вкараше, щеше да победи и ние успяхме да осъществяваме попадение и по този начин да грабнем трите точки”, сподели Марселиньо.

“Срещу Берое постоянно е доста мъчно. Те са добър тим. Имат доста технични футболисти. Много мъчно бе за нас, само че най-после резултатът е в наша полза”, добави той.

“Голът бе от заучено състояние. Такъв гол вкарах против Реал Мадрид. Мисля, че не съм в засада. Винаги когато топката е пусната на първа греда, аз виждам последния човек, който е пред мен. Видях, че сме на една линия и след това излязох. Това е една доста бърза обстановка, само че съгласно мен няма засада”, сподели още футболистът на “орлите”.

“Срещу Черно море постоянно е мъчно. Трябва да гледаме личните си мачове. Няма какво да гледаме ЦСКА”, приключи Марселиньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР