Героят за Лудогорец срещу Левски - Каули, заяви, че победното

...
Героят за Лудогорец срещу Левски - Каули, заяви, че победното
Коментари Харесай

Каули: Може би най-красивият гол, който съм вкарвал

Героят за " Лудогорец " против " Левски " - Каули, съобщи, че победното попадение, което означи против " сините " довечера е може би най-красивото в кариерата му. Голът удължи серията на " орлите " на 29 мача без проваляне и ги приближи към девета поредна купа.

“Радвам се за гола и тима. Трудни бяха месеците за нас, нямаше да по какъв начин да вършим това, което най-вече обичаме да играем футбол. Щастливи сме и се любуваме на успеха. Мисля, че съм състезател, който може да прави специфични неща за тима. Видях, че мога да изстрелвам и го направих. Заучена композиция, с Вандерсон се разбираме добре. "

" Това е може би най-красивият гол, който съм вкарвал. Ситуацията беше нова за всички - в никакъв случай не сме изкарвали толкоз доста време без футбол, само че в този момент сме щастливи, че се връщаме. Не би трябвало да стопираме да играем до последния мач. Да, имаме добра преднина, само че не би трябвало да се отпускаме”, показа Каули.

Бразилецът дойде в " Лудогорец " през зимата от немския първокласен " Падерборн ". Тазвечершното му попадение е първо за него в родния хайлайф.
" Лудогорец " пречупи " Левски " с хубав бразилски гол (ГАЛЕРИЯ) Минимален триумф за първенците в дербито на кръга
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР