Героят за Косово от мача с България снощи- Арбър Зенели

...
Героят за Косово от мача с България снощи- Арбър Зенели
Коментари Харесай

Героят за Косово: Точката срещу България може и да е разочароваща, но важна

Героят за Косово от мача с България снощи- Арбър Зенели даде обещание, че отборът му няма да повтори пропуските против нашите и против Черна гора ще се поздравят с победа. Косово и България приключиха 1:1 нощес, като за нашите национали това е втора точка.

И той както и капитанът Хекуран Крюезиу счита, че националният тим на Косово е изиграл по-слабо първо полувреме и по-силно второ.

" Причината е, че не влязохме както би трябвало в мача. Всички футболисти преди срещата бяха заредени с желязна мотивация. Може би прегоряхме, само че несъмнено не беше нашият мач. В доста обстановки се подхлъзнахме тъкмо преди последния пас или преди удара и несъмнено не бяхме късметлии, описа Зенели, който другояче е футболист на Реймс (Франция). За него снощното попадение беше 7-о в 16 мача за новата балканска страна.

" През първото полувреме не бяхме този тим, който действително сме. Освободихме прекомерно доста пространства и пострадахме при един ъглов удар. През втората част бяхме по-добре, а аз също няма от какво да се оплача- постоянно когато получавах топката, имах положителни благоприятни условия или да изстрелвам, или да съчетавам.

" За да се надяваме на триумф трябваше да движим топката по-бързо и през втората част го направихме. Това е ключът за всеки успех- бързата работа с топка и бързото придвижване. Точката с България може и да е разочароващ излаз, само че е значима. Ще се опитаме да спечелим обаче победа против Черна гора през юни, изясни Зенели, който беше избран от локалните публицисти за най-хубав в техния тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР