Героят за Германия от Мондиал 2014 Марио Гьотце все още

...
Героят за Германия от Мондиал 2014 Марио Гьотце все още
Коментари Харесай

Дните на Гьотце в Борусия са преброени

Героят за Германия от Мондиал 2014 Марио Гьотце към момента има повече почитатели в "Туитър ", в сравнение с Борусия Дортмунд, само че дните му в клуба наподобяват преброени, написа ДПА.

Гьотце рядко играе под управлението на новия старши треньор на Борусия Люсиен Фавр и по този начин и не съумя да покаже гения си. Той се трансформира в воин за Бундестима, откакто вкара победния гол на финала на Световното състезание през 2014 година против Аржентина. Нито прекосяването в Байерн Мюнхен през 2013 година, нито завръщането му в Дортмунд не помогнаха на 27-годишния футболист, а намирането на нов клуб става все по-сложно на фона на пандемията от COVID-19.

"Не чакам топ клубове да проявят интерес към Марио Гьотце. Вярвам, че той би трябвало да стане по-скромен, що се отнася до клуба и заплатата, която желае ", сподели рекордьорът по брой мачове в националния тим на Германия Лотар Матеус за "Sky TV ".

Договорът на Гьотце изтича през лятото и в последните месеци договарянията за подновяването му са несполучливи. Според медиите, Гьотце не е подготвен да одобри огромно понижаване на заплатата. За Матеус възможен трансфер обаче може да помогне на нападателя да рестартира кариерата си. "Пожелавам му да се завърне. Но за това му е належащо доверие от клуб, доверие на треньор и доверие в себе си. Ако успее, може да играе още веднъж ", добави Матеус.
Бундеслига 28 кръг, събота 4 април  Борусия Дортмунд 19:30предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР