Героят от САЩ '94 и дългосрочен играч на английските Ипсуич

...
Героят от САЩ '94 и дългосрочен играч на английските Ипсуич
Коментари Харесай

Герой от САЩ 94: Уембли е митичен, няма да развеем белия байрак

Героят от Съединени американски щати '94 и дълготраен състезател на британските Ипсуич и Лутън Таун Бончо Генчев показа, че желае да види едно положително показване от българския народен тим при визитата на Англия на 7-ми септември.

Генчев има вяра, че атмосферата на митичния стадион "Уембли " ще даде крила на възпитаниците на Красимир Балъков за допустимо най-хубаво представяние. Пред "Тема Спорт " той разяснява упованията си за срещата.

"Пожелавам на българския тим да изиграе един добър мач, да се показа във възможнос най-хубавата си светлина, тъй като мачът ще е доста сериозен. Надаявам се момчетата да се постараят, тъй като "Уембли " е едно огледало. Стадионът е митичен. Атмосферата е тръпнеща и всеки, докоснал се до тревата, получава тези още 10 %, които би трябвало да даде от себе си ", показа той.

"Говорих с Балъков преди две седмици. И двамата бяхме на мнение, че ще е доста сложна задача. Английският тим има атомно нахлуване. Те са любимци, само че се надявам да изиграем добър мач. Във футбола всичко е допустимо. Тайничко се надявам на хикс и момчетата да оставят добра след. Няма да развеем белия флаг ", приключи оптимистично Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР