Героят на ЦСКА при победата с 4:1 над Несебър в

...
Героят на ЦСКА при победата с 4:1 над Несебър в
Коментари Харесай

Героят за ЦСКА: Няма проблем, че не играя често

Героят на ЦСКА при успеха с 4:1 над Несебър в 1/16-финал за Купата на България - Кевин Кубемба разяснява представянето си в срещата, в която означи хеттрик. Нападателят на " алените " не е измежду титулярите от началото на сезона,  нообеща да работри повече, с цел да заслужи доверието на треньора си.

" Радвам се, че спечелихме. Това ми е първият хеттрик в професионалния футбол. Успях да се оправя и се веселя, че спечелихме този мач. Нормално е възприятието да вкара три пъти. Радвам се, че победихме, за нас бе значимо да минем напред. За мен е наслаждение.

Аз не преставам да работя, не всеки път се получава. Радвам се, че съумях, когато имам опция ще отбелязвам. Няма проблем, че не играя постоянно. Каранга е доста добър нападател, пробвам се да покажа, че заслужавам място на терена.

Всеки мач е сложен и всеки противник е сложен. Всеки заслужава почитание. Ако играем добре, за какво да не спечелим Купата? Би било мъчно, само че ние сме мощен отбор и ще се опитаме да спечелим Купата “, разяснява Кубемба пред DIEMA SPORT.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР