Героят на операция Росенец“ Христо Иванов няма време да се

...
Героят на операция Росенец“ Христо Иванов няма време да се
Коментари Харесай

Хр. Иванов не може да прежали МВР

Героят на интервенция „ Росенец “ Христо Иванов няма време да се окъпе в славата на новия водач на десницата. Побърза да събере отгледаните в драгалевските покои на Иван Костов съпартийци от „ Да, България “ пред Министерство на вътрешните работи, с цел да надуят вувузелите, че ведомството било на Движение за права и свободи.

Щеше да звучи правдиво, в случай че не предаваха онлайн митингите на злощастния плаж в събота. Ясно се видя, че с яки връзки при служителите на реда е персонално Христо Иванов. След плонжове, провокации и скъсване на кордона, униформените освен го пазеха като писано яйце. Не смееха да му сложат белезници, махнаха му даже маската, да не би инцидентно да се задуши.  За арест дори не си помислиха. Това бяха същите служители на реда от МВР-то, сякаш на Движение за права и свободи, които бяха инструктирани да не позволяват „ плажуващите “ с Иванов макар опасността да пламне етнически спор.

Христо Иванов и компанията му по този начин и не могат да прежалят, че би трябвало да викат под прозорците на Министерство на вътрешните работи в случай, че  до скоро си пиеха умерено кафето в кабинета на министъра. Някой да е не запомнил, че отпред на ведомството беше техния човек Румяна Бъчварова, а зам. министър беше един от остриетата на днешната офанзива - Филип Гунев?

С днешния митинг те сочат на президента кое кресло са си харесали за възможния длъжностен кабинет.  

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР