Героят на Лудогорец Якуб Швирчок получи бутилката шампанско за хеттрика

...
Героят на Лудогорец Якуб Швирчок получи бутилката шампанско за хеттрика
Коментари Харесай

Шверчок: Годината беше трудна

Героят на Лудогорец Якуб Швирчок получи бутилката шампанско за хеттрика си в мрежата на Черно море, който беше с голяма заслуга за успеха, която в последна сметка донесе купата на отбора му. Тя беше осма подред, а той отличи и съотборниците за триумфа. 

" Много съм благополучен, бяха доста значими голове. С тях спечелихме купата, само че това беше работа на целия тим. Не играя самичък, всички се борим дружно. Получих три страхотни подавания и по тази причина вкарах ", съобщи Швирчок.  " Много добре се усещам, годината беше сложна, само че показахме на всички, че сме най-хубавият тим в България. Сега се фокусираме върху ваканцията си, по-късно отиваме към Шампионската лига и за това ще мислим ", съобщи още нападателят, като оцени този трофей като един от най-трудните за отбора му.

" Това беше една от най-трудните трофеи, само че най-важното е по какъв начин завършваш. Ние завършихме както постоянно - като първенци ", показа полякът и най-после увери, че продължава кариерата си на " Лудогорец Арена " и ще извърши контракта си. " Оставам, имам контракт, фокусиран съм от самото начало върху работата си. Тук съм и съм фокусиран да си свърша работата ", приключи Якуб Шверчок. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР