Героят на България от Мондиала в САЩ през 1994 година

...
Героят на България от Мондиала в САЩ през 1994 година
Коментари Харесай

Бившият левскар Кременлиев: Няма какво да се лъжем - сините бяха отбор на властта!

Героят на България от Мондиала в Съединени американски щати през 1994 година Емил Кременлиев не спести рецензии към Левски. Бившият футболист на " сините " и ЦСКА даже съобщи, че Левски е бил тим на властта.

Емо се върна обратно във времето, към Вечното дерби от 13 май 2000 година. Тогава Левски победи ЦСКА с 1:0 на " Герена " и си подсигури шампионската купа. Кременлиев беше капитан на " армейците ", а автогол на Бисер Иванов-Легендата беше отменене поради... засада. Именно Кременлиев центрира топката.

" На Левски му стигаше и еднакъв резултат, с цел да резервира първото място. Ние обаче изнесохме по-добър мач, имахме положения, които пропуснахме. Първият им удар пристигна с гола на Гонзо. Явно страничният арбитър Иван Леков е решил, че Бисер Иванов е в засада. А може би, че аз съм в засада, въпреки че бях на 4-5 метра преди линията с последния в отбраната. Няма какво да се лъжем - тогава Левски бе тим на властта. Помните какво беше, подкрепяха ги по всевъзможен метод - посредством съдии, посредством всичко. Беше нещо ужасно.

На Левски в този момент не им доближават доста неща. Те се лутат от доста години. Два пъти на сезон вършат по сума ти прехвърляния, основно на чужденци. Аз ги разбирам - няма български играчи и единственият метод е да потърсят нещо от чужбина. Там обаче е огромната каша. Идват чужденци от прът и въже, които не са потвърдени. Явно някой ги гледа в студентски тимове във Франция или Бразилия ", сподели той пред " Спортал ".

 Емил Кременлиев: От ЦСКА 1948 желаят да им сложат 31 трофеи ли? ЦСКА играе на
Емил Кременлиев: От ЦСКА 1948 желаят да им сложат 31 трофеи ли? ЦСКА играе на " Армията "!

" Това е тимът, който почитателите признаха "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР