Героят на Аталанта от 1/8-финалния реванш срещу Валенсия в Шампионската

...
Героят на Аталанта от 1/8-финалния реванш срещу Валенсия в Шампионската
Коментари Харесай

Героят на "Аталанта" дари топката, с която вкара 4 гола, на болница в Бергамо

Героят на " Аталанта " от 1/8-финалния реванш против " Валенсия " в Шампионската лига Йосип Иличич сподели, че има голямо сърце.

32-годишният национал на Словения вкара и четирите гола при триумфа с 4:3, който класира " нерадзурите " на исторически първи 1/4-финал в шампионата и реши да подари топката от мача на болница в Бергамо в символ на признателност към докторите и медицинските сестри, които работят неуморно в битката с ковид.
Иличич изригна с 4 гола, сензацията " Аталанта " е на четвъртфинал в Шампионска лига Героите от Бергамо отклониха вниманието на цяла Италия от ковид
Бергамо се намира в региона Ломбардия, която е измежду най-засегнатите от COVID-19 в Европа.

Треньорът на " Аталанта " Джан Пиеро Гасперини пък ще помогне за закупуване на здравно съоръжение за лечебното заведение.
Играчите на " Аталанта ": Бергамо, това е за теб. Никога не се предавай! (ВИДЕО) Отборът посвети снощната победа на града си
В Италия броят на инфектираните футболисти с ковид се усилва, а звездите на локалния футбол пробват да оказват помощ с каквото могат.

Капитанът на " Наполи " Лоренцо Инсиние подари 100 000 евро на болница в Неапол, а централният бранител на първенеца " Ювентус " Леонардо Бонучи подкрепя лечебно заведение в Торино със 120 000 евро.

Шампионатът на Серия " А " е преустановен до 3 април.

bTV приканва: останете си у дома!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР