Героинята ми в Пътят на честта се казва Веска. Това

...
Героинята ми в Пътят на честта се казва Веска. Това
Коментари Харесай

Сталоун лично помогнал на Нели Чунчукова за сцената в Рамбо

Героинята ми в " Пътят на достойнството " се споделя Веска. Това е значима за сюжета роля. Кастинг директорката на сериала имаше мои материали. Аз бях на море, тя ми звънна, описа ми за ролята, аз ѝ споделих, че имам полза, предложи ме на режисьорите и те ме утвърдиха. Единственото общо с Веска, което имам е, че обичам да играя неприятни девойки. Те ме притеглят повече от сладникавите облици. Това сподели в студиото на ФАКТИ актрисата от нашумелия български сериал " Пътят на достойнството " Нели Чунчукова.

Тя има и епизодична роля на нимфоманка в сериала " Откраднат живот ", за която даже баба ѝ я похвалила като съблазнителка.

" За кастинга на " Рамбо " първо доста се зарадвах, обадиха ми се да играя отвлечено мексиканско момиче, след това осъзнах, че въобще не наподобявам на мексиканско момиче. В деня на кастинга направих всичко допустимо - сложих си мрачен декор дьо загар, напръсках си косата с мрачен спрей. Направих си подплънки да наподобявам по-пищна, само че не бях определена. Седмица по-късно ми се обадиха да отида незабавно на снимачната площадка. В последна сметка бях мексиканско момиче благодарение на гримьорите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР