Героичният син на един от тримата мъже, които загинаха, след

...
Героичният син на един от тримата мъже, които загинаха, след
Коментари Харесай

Трагедия при река Еск: Синът-герой на жертвата с 4x4 скочи във водата, за да се опита да спаси татко

Героичният наследник на един от тримата мъже, които починаха, откакто 4x4, в което пътуваха, падна в река Еск и се хвърли в бурните води самичък в опит да помогне.

Робърт Форбс, 39, следваше трагичния Land Rover Discovery в настрана транспортно средство и скочи, с цел да се опита да избави татко си, Лесли, 70, и приятелите Скот Деди, 28, и Патрик Хибинс, 59.

Но макар смелите старания на Робърт, и тримата мъже починаха, откакто бяха извлечени под вода, до момента в който пресичаха подлия брод в Глейсдейл в четвъртък (28 декември). Съобщава се, че реката е набъбнала до към 5 фута по време на бурята Герит и службите за незабавна помощ, които се втурнаха към мястото, също останаха безпомощни в опитите си да спасят групата.

Робърт беше изваден от водата и се нуждаеше от здравна помощ, Север Йоркширската полиция удостовери. Говорител добави: „ Превозното средство беше извадено от реката от противопожарната работа малко след 15 часа. За страдание, тримата мъже вътре са починали. Друг мъж, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР