Германците, за които се смята, че са с пълен имунитет

...
Германците, за които се смята, че са с пълен имунитет
Коментари Харесай

В Германия освобождават ваксинираните и изкаралите COVID-19 от вечерния час и някои ограничения

Германците, за които се счита, че са с цялостен имунитет против ковид, ще бъдат освободени от среднощ от вечерния час и някои ограничавания за обществените контакти, оповестява ДПА.

Всички изцяло ваксинирани или изкарали болестта ще могат да се срещат с други хора от същата категория без никакви рестрикции . А когато се срещат с неимунизирани, изцяло имунизираните няма да бъдат ограничавани в контактите.
 Германия преодоля третата COVID-19 вълна
Германия преодоля третата COVID-19 вълна

Надява се скоро да сложи пандемията под надзор

Хората с цялостен имунитет също така няма да се карантинират , откакто са се завърнали от пътешестване с изключение на в случаите, когато идват от регион, в който върлува нов вариант на вируса. Няма да им се постанова и да демонстрират негативен тест, с цел да влизат в магазини или да употребяват услуги.

Над 31 % от популацията на Германия са с сложена първа доза от ваксина по данни на Института по заразни заболявания " Роберт Кох ". Напълно имунизираните са 8,8 на 100 .

Носенето на маски и спазването на обществена отдалеченост не престават да важат, както и в съответни обстановки и здания.

Новозаразените в Германия за последното денонощие са 15 685 души, с което общият брой на инфектираните от началото на епидемията в страната доближи 3 507 673 души . През последните 24 часа са умряли още 238 души, с което общият брой на жертвите от началото на епидемията в Германия към този момент е 84 648 души .
 Германия се разгласи против рухването на патентите върху Covid имунизациите
Германия се разгласи против рухването на патентите върху Covid имунизациите

Берлин обаче поддържа шерването на препаратите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР