Германците трябва да се подготвят за още 4-5 месеца строги

...
Германците трябва да се подготвят за още 4-5 месеца строги
Коментари Харесай

Германия се готви за още 5 месеца ограничения

Германците би трябвало да се приготвят за още 4-5 месеца строги ограничаващи ограничения,  за да се спре повишаването на броя на инфектираните с ковид. " Не би трябвало да чакат сегашните ограничения бързо да бъдат разхлабени ", сподели министърът на стопанската система Петер Алтмайер пред седмичника " Билд ам зонтаг ", съобщи Ройтерс. 

Най-лошото все още не е минало, разяснява Алтмайер. Не можем да си позволим ту да отваряме, ту да затваряме стопанската система, сподели още той. 

Германия вкара пакет от ограничения, с които да се ограничи втората вълна от пандемията. Ресторантите са затворени, само че учебните заведения и магазините към момента са отворени, напомня Ройтерс . Броят на доказаните случаи на инфектирани с ковид в Германия за денонощие е повишен с 16 947 до общо 790 503 от началото на епидемията в страната по данни на института " Роберт Кох ".

Алтмайер акцентира, че Германия би трябвало да не бърза с разхлабването на ограниченията. " Ако не желаеме дни с 50 000 новозаразени, както бе във Франция преди няколко седмици, би трябвало да доведем нещата до дъно, не непрестанно да спекулираме кои ограничения могат още веднъж да бъдат разхлабени ", сподели той пред " Билд ам Зонтаг ". 

Всички страни, които подвигнаха рестриктивните мерки прекомерно рано заплащат висока цена под формата на изгубени човешки животи, подсети той.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР