Германското правителство трябва да се откаже от политиката на санкции,

...
Германското правителство трябва да се откаже от политиката на санкции,
Коментари Харесай

Сара Вагенкнехт предложи примирие с Русия в името на доставките на газ

Германското държавно управление би трябвало да се откаже от политиката на наказания, с цел да възвърне вноса на съветски газ, сподели Сара Вагенкнехт, член на Бундестага от фракцията на Лявата партия, в изявление за Die Welt.

„ Аз поддържам договарянията с Русия – даже и да ни е мъчно и даже да не ми харесва – договаряния за обновяване на енергийните доставки по който и да е водопровод “, сподели тя.

По думите на Вагенкнехт, Германия е отприщила икономическа война против Русия и в този момент Берлин ще би трябвало да я приключи дипломатически. Подобно решение ще избави германците от полемики за връщане към атомните електроцентрали, добави тя.

Материалът на Die Welt разяснява, че думите на политика са били изразени в поддръжка на демонстрациите, провокирани от покачващите се цени на горивата.

„ Мисля, че хората незабавно би трябвало да излязат на улицата и да стачкуват “, заключи тя.

Западните страни, в това число Германия, са изправени пред възходящи цени на силата и скок на инфлацията заради налагането на наказания против Москва и политиката на отвод от съветското гориво.

Поради повишаването на горивата, най-вече на газа, индустрията на Запад значително загуби своите конкурентни преимущества, което се отрази и на останалите браншове на стопанската система. Освен това Съединените щати и европейските страни са изправени пред рекордна, невиждана от десетилетия инфлация.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР