Германското правителство трябва да подпомага интеграцията на бежанците, за да

...
Германското правителство трябва да подпомага интеграцията на бежанците, за да
Коментари Харесай

Премиерът на Бавария предупреди за заплахата от поява на гета в Германия

Германското държавно управление би трябвало да подкрепя интеграцията на бежанците, с цел да избегне проблеми в обществото и появяването на национални и обществени гета, съобщи в изявление за днешния брой на в. Bild водачът на Християн-социалния съюз и министър председател на провинция Бавария Хорст Зеехофер.
В отговор на въпрос за интеграцията на пристигналите по-рано във Федерална Република Германия бежанци, той споделя: „ Опасявам се от появяването на гета в Германия”. Според Зеехофер, в околните години страната може да се сблъска със „ обществено напрежение”. Избягването му е „ една от най-важните задачи” на настоящето държавно управление, съобщи БГНЕС.
Освен това, Зеехофер за следващ път се опълчи на федералния канцлер Ангела Меркел и съобщи, че Германия би трябвало да вкара предел за банкет на бежанци.
„ Хората ми споделят, че в случай че не желаеме повтаряне на събитията от 2015 (когато беше пикът на миграционната рецесия във ФРГ), би трябвало да вземем ограничения. С помощта на предел можем да създадем обещанието си безапелационно за всички”, сподели министър председателят на провинция Бавария.
Според Зеехофер Федерална Република Германия не би трябвало да приема повече от 200 000 бежанци годишно. През 2015 в страната дойдоха 890 000 търсещи леговище чужденци, а през 2016 – 350 000.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР