Германското правителство реши да постави Gazprom Germania GmbH (Газпром Германия)

...
Германското правителство реши да постави Gazprom Germania GmbH (Газпром Германия)
Коментари Харесай

Берлин взема Газпром Германия под дългосрочно управление и му предоставя заем срещу фалит

Германското държавно управление реши да сложи Gazprom Germania GmbH ( " Газпром Германия " ) под дълготрайно външно ръководство и да му даде заем от няколко милиарда $, с цел да го избави от възможен банкрут. Това оповестиха от пресслужбата на немския кабинет.

„ Службата на федералния канцлер, Министерството на стопанската система и опазването на климата, както и Министерството на финансите на Германия взеха решение да удължат периода на Gazprom Germania GmbH под външно ръководство за интервала след септември 2022 година “, отбелязва кабинетът, добавяйки, че тази стъпка е предопределена да подсигурява енергийната сигурност на Германия. „ Чрез заем чрез държавната банкова група KfW, немското държавно управление ще предотврати банкрут и резултата на доминото на пазара “, се споделя в изказването.

Германските управляващи взеха решение да преименуват Gazprom Germania GmbH на Securing Energy for Europe GmbH (SEFE).

„ Накрая GPG [Gazprom Germania GmbH] ще бъде преименувана на Securing Energy for Europe GmbH (SEFE) “, се споделя в изказването. „ Това също по този начин изпраща явен сигнал към пазара, че задачата на подхванатите ограничения е да се обезпечат енергийните доставки на Германия и Европа “, се споделя в текста. В същото време се прецизира, че на тази основа се построява и бизнес моделът SEFE, оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР