Германското правителство реши, че от 7 юни започва на деца

...
Германското правителство реши, че от 7 юни започва на деца
Коментари Харесай

Германия започва ваксинацията на деца и младежи

Германското държавно управление реши, че от 7 юни стартира на деца и младежи сред 12 и 18 години. Имунизациите ще са доброволни.
Решението на държавното управление бе взето макар въздържанието по тази тематика на главния немски орган, който се занимава с имунизациите. Постоянната комисия по имунизирането съобщи, че към този момент няма да предлага имунизирането на деца, защото данните за въздействието на върху тази група са към момента незадоволителни.
 Нова заповед: Личните лекари ще могат да имунизират всички, а освен пациентите си Нова заповед: Личните лекари ще могат да имунизират всички, а освен пациентите си
Общопрактикуващите лекари ще вземат участие в реализирането на имунизационната акция против COVID-19, като имунизират и искащи лица извъ...
Очаква се Европейската организация по медикаментите ЕМА да даде утвърждението си за потреблението на имунизациите на " Пфайзер " / " Бионтех " за деца и младежи сред 12 и 18 години.
Според данните от изследваните групи хората в тази възрастова група съвсем не изпитват странични неразположения от имунизациите, а отбраната от е също толкоз висока, колкото и при възрастните.
Целта на държавното управление е до края на лятото всички деца да са получили предложение за имунизация. Решението дали ще се възползват от него обаче ще се взима от родителите. Присъствието в учебно заведение няма да зависи от имунизационния статус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР