Германското правителство обмисля включване на Бундесвера в сирийския регион Идлиб

...
Германското правителство обмисля включване на Бундесвера в сирийския регион Идлиб
Коментари Харесай

Германия обмисля включване в Сирия при евентуална химическа атака

Германското държавно управление обмисля включване на Бундесвера в сирийския район Идлиб при еветуална офанзива с химическо оръжие от страна на Башар Асад. Армейски елементи от Федералната република биха могли да се причислят към съюза на Съединените щати, Англия и Франция. Повод за инспекцията на опциите е питане от Вашингтон. Преди няколко месеца канцлерът Меркел изрично отхвърляше немско военно присъединяване в Сирия.

Германското военно министерство преглежда възможна газова офанзива на сирийската войска като " прекомерно предполагаем случай ". В Идлиб обаче хората към този момент се приготвят като импровизират с подръчни материали. Хартиена чаша, цялостна с въглен и памук, прикрепена с пластмасова торба е най-новото откритие за отбрана на децата и цивилните при положение на химическа офанзива.
Мишел Бачелет, комисар на Организация на обединените нации за правата на индивида: Дълбоко съм загрижена за рецесията в Идлиб. Страданието на хората в Сирия е безпределно и извънредно. Призовавам всички нации да подхващат нужните дейности, с цел да обезпечат незабавно отбрана, както и правораздаване, за всеобщите нарушавания на човешките права.
Бунтовническият район е под обстрел. Руски военновъздушни сили и сирийски държавни войски организираха солидни интервенции през почивните дни. Идлиб е последната огромна опозиционна област в Сирия. В случай на необятна атака Организация на обединените нации се притеснява от нова филантропична злополука. В района живеят близо 3 млн. цивилни жители. В Женева Обединените народи вършат през днешния ден нов опит да посредничат в сирийската война.
 Среща на върха Русия-Иран-Турция за Сирия Среща на върха Русия-Иран-Турция за Сирия
Русия, Иран и Турция ще търсят в дух на съдействие решение за сирийската бунтовническа провиция Идлиб. Това се споделя в заключителното официално съобщение сле...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР