Германското първенство се подновява след седмица, но пред празни трибуни.

...
Германското първенство се подновява след седмица, но пред празни трибуни.
Коментари Харесай

Айнтрахт призова феновете: Не идвайте на стадиона

Германското състезание се възобновява след седмица, само че пред празни трибуни. По този мотив спортният шеф на Айнтрахт Фреди Бобич прикани почитателите не идват на стадиона, тъй като това ще коства точки на тима. Опасенията са, че част от последователите ще дойдат към стадиона, с цел да поддържат отбора.

" Говорихме доста с нашите почитатели и им казахме: " Не се появявайте на стадиона. Ако дойдете, ще загубим мача, тъй като разпоредбите са прецизни. При поява на последователи, трите точки се дават на гостуващия тим ", показа Бобич.

" Феновете обаче са умни. Те съблюдават разпоредбите последните седмици и направиха доста за общността, изключително за възрастните. Така че ние сме уверени, че те няма да се появат на стадиона. Това е вярното нещо, такива са разпоредбите. Отворихме още веднъж доста неща, само че това не е разрешено - събирания на огромни групи ", добави той.

#EintrachtFrankfurt-Boss Fredi #Bobic warnt Fans: Keine Treffen am Stadion bei Geisterspielen #Bundesliga

https://t.co/fOFeOH5zgz pic.twitter.com/Oj9TeAKQ0B
— Der SPORTBUZZER (@Sportbuzzer) May 9, 2020
Айнтрахт ще изиграе първия си мач след двумесечното спиране идната събота, 16 май, от 19,30 часа. Тимът от Франкфурт е хазаин на Борусия (Мьонхенгладбах).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР