Германското министерство на финансите е предложило на САЩ през август

...
Германското министерство на финансите е предложило на САЩ през август
Коментари Харесай

„Ди Цайт“: Германия е предложила на САЩ сделка по „Северен поток-2“

Германското министерство на финансите е предложило на Съединени американски щати през август да финансира построяването на терминали за доставка на полутечен природен газ (ВПГ) в страната в подмяна на завършването на строителството на газопровода, оповестява немският вестник „ Ди Цайт “.
Според него, немският министър Олаф Шолц е направил такова предложение на американския си сътрудник, първо устно, а по-късно, на 7 август, документално. Според вестника е препоръчано да се построят приемни терминали за полутечен природен газ в Брунсбютел и Вилхелмсхафен, а Министерството на финансите е предложило да се отделят до един милиард евро за това.
 Меркел няма да се откаже от Северен поток-2 Меркел няма да се откаже от " Северен поток-2 "
Управляващият блок на немския канцлер Ангела Меркел ХДС/ХСС и Социалдемократическата партия на Германия няма да поддържат настояването д...
„ От своя страна Съединени американски щати ще разрешат гладко довеждане докрай на строителството и въвеждането в употреба на „ Северен поток-2 “, цитира вестникът предлагането в документа.
Проектът " Северен поток-2 " включва създаване на газопровод с потенциал 55 милиарда кубически метра годишно от съветското крайбрежие през до Германия. Съединени американски щати интензивно се опълчват на плана, като разпространяват своя полутечен природен газ в Европейски Съюз. Съединени американски щати постановиха наказания против " Северен поток-2 " през декември, като желаеха от фирмите неотложно да спрат полагането на газопровода. Сега Съединени американски щати разискват разширението на глобите против плана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР