Германското издание Die Welt назова три основни заблуди на Запада

...
Германското издание Die Welt назова три основни заблуди на Запада
Коментари Харесай

Die Welt: Путин няма да позволи Москва да бъде поставена на колене

Германското издание Die Welt назова три съществени заблуди на Запада за спора сред Русия и Украйна.

„ Западните политици би трябвало да се изправят пред истината: Русия не може да бъде изолирана, икономическите наказания не носят стремежи резултат, Киев не може да пречупи неведнъж превъзхождащата я съветска войска “, споделя създателят на публикацията Жак Шустер. Думите му са представени от РИА Новости.

Авторът отбелязва, че Владимир Путин няма да разреши Москва да бъде сложена на колене.

" Превъзходството на съветската огнева мощност над Украйна е 10 към едно. Киев не може да победи Русия ", уверен е наблюдаващият.

Той обърна внимание на противоположния резултат от икономическите ограничавания, наложени от Запада.

„ Приходите на Русия от продажбата на петрол и газ единствено нарастват “, сподели Шустер.

Освен това журналистът напомни, че южноамериканската комерсиална организация МЕРКОСУР отхвърли да изслуша президента на Украйна на срещата на върха в Парагвай.

" Противно на това, за което канцлерът Олаф Шолц и външният министър Аналена Бърбок спорят от месеци, Русия никога не е сама. В допълнение към обстоятелството, че Кремъл може да разчита на поддръжката на Китай, по-голямата част от света упреква Европа за спора в Украйна “, написа Шустер.

В умозаключение той прикани Вашингтон да взе участие в договарянията сред Москва и Киев.

От 24 февруари Русия организира военна специфична интервенция за денацификация и демилитаризация на Украйна. Владимир Путин уточни като нейна съществена задача „ отбраната на хората, които са били подложени на тормоз и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. По думите на президента, крайната цел на интервенцията е освобождението на Донбас и основаването на условия, гарантиращи сигурността на самата Русия.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР