Германският всекидневник "Франкфуртер алгемайне цайтунг" коментира, че германската канцлерка Ангела

...
Германският всекидневник "Франкфуртер алгемайне цайтунг" коментира, че германската канцлерка Ангела
Коментари Харесай

Германски вестник: Ангела Меркел реагира много професионално на треперенето

Германският ежедневник "Франкфуртер алгемайне цайтунг " разяснява, че немската канцлерка Ангела Меркел реагира доста професионално на информациите в медиите след трите пристъпа на трептене на обществени събития, съобщи ДПА.

Тя се занимава се с работата си. Няма нищо, което да сочи, че ѝ е по-трудно да се оправя със отговорностите си, в сравнение с при естествени условия, показва изданието.

Произнася речи както нормално, пътува както нормално и е нападана от съперниците си както нормално. Върши си работата - при затворени порти, а също и обществено. Тя е напълно пред погледа на обществеността. Някои хора нямат толкоз срещи за една година, колкото канцлерката имаше за една седмица, написа "Франкфуртер алгемайне цайтунг ".

С трептене или без канцлерката не е отменила нито една среща. Казва, че е добре. Също по този начин обаче не подценява треперенето, нито терзанията на доста жители за него, добавя всекидневникът.

Меркел предлага пояснение. Това наподобява елементарно, само че в действителност е мъчно. То е изключително мъчно за хората с огромна власт. Колкото по-силни би трябвало да бъдат тези хора, толкоз по-видими стават слабостите им, написа изданието.

Меркел сподели, че втория и третия път е треперила от терзание, че може още веднъж да се разтрепери. Това си е героизъм, разяснява "Франкфуртер алгемайне цайтунг ".

Меркел сподели мощ да приказва за слабостта - колкото се може по-малко, само че колкото е належащо, добавя изданието, представено от Българска телеграфна агенция.

По-рано тази седмица Меркел съобщи, че е в положително здравословно положение след следващ припадък на трептене при посрещането на финландския министър председател Анти Рине пред канцлерството в Берлин.

Притесненията за здравето на Меркел започнаха в средата на юни след сходен припадък на трептене на срещата с украинския президент Володимир Зеленски в Берлин. Няколко дни по-късно Меркел отново бе видяна да трепери до президента Франк-Валтер Щайнмайер на публично събитие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР