Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер се надява тази седмица да

...
Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер се надява тази седмица да
Коментари Харесай

Хорст Зеехофер с надежди за сключване на споразумения с Гърция и Италия за мигрантите скоро

Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер се надява тази седмица да бъде реализирано съглашение в договарянията с Гърция и Италия, с цел да одобряват назад мигранти, регистрирани на тяхна земя преди да отидат в Германия, съобщи " Франс прес ".

Зеехофер, който е представител на Християнсоциалния съюз - най-дясната групировка в ръководещата коалиция, при започване на юли реализира единодушие с канцлера Ангела Меркел мигрантите, регистрирани в други страни в Европейски Съюз, да бъдат връщани или в тези страни, или в Австрия, само че това допуска подписване на двустранни съглашения с европейските страни сътрудници.

Зеехофер сподели, че се надява в идващите дни да се обясни дали е допустимо подписване на такива двустранни съглашения. Гърция загатна, че може би ще се съгласи да приема някои мигранти, само че италианският вътрешен министър Матео Салвини от крайнодясната партия " Лига " съобщи, че преди каквото и да било съглашение за мигрантите би трябвало да бъде засилен контролът по външните граници на Европейския съюз.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР