Германският външен министър Хайко Маас заяви днес, че си струва

...
Германският външен министър Хайко Маас заяви днес, че си струва
Коментари Харесай

Х. Маас: Да направим още един опит за преговори, преди да стигнем до твърд Брекзит

Германският външен министър Хайко Маас съобщи през днешния ден, че си коства да се даде още време за реализиране на съглашение с Англия за излизането й от Европейския съюз, въпреки че по-дълго отсрочване на Брекзит ще бъде мъчно, заяви Ройтерс.

" Преди да стигнем до корав Брекзит, си коства да създадем още един опит за договаряния, вместо единствено да спорим какво значи корав Брекзит, изключително какъв брой вреди ще има " и за Англия, и за Европейски Съюз, съобщи Маас преди среща на външните министри от съюза в Брюксел.

В отговор на въпрос дали Брекзит може да бъде продължен след изборите за Европейски парламент през май, немският външен министър съобщи:

" Колкото повече се отсрочва срокът, толкоз по-трудно ще става ". " Ние би трябвало да знаем какво желаят британците, какви са периодите, в какво е повода, по какъв начин всичко ще става, каква е задачата ", добави той, представен от ТАСС, и означи, че всичко това ще бъде разисквано на днешното съвещание на Съвета на Европейски Съюз " Външни връзки ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР