Германският външен министър Хайко Маас заяви днес, че изисква минимално

...
Германският външен министър Хайко Маас заяви днес, че изисква минимално
Коментари Харесай

Маас изиска от Тръмп минимално ниво на надеждност в международните отношения

Германският външен министър Хайко Маас съобщи през днешния ден, че изисква " минимално равнище на надеждност " от страна на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, когато става дума за интернационалните връзки, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Доста мъчно е да правиш политика, когато информацията или обстоятелствата имат период на валидност 24 часа ", сподели Маас на взаимна конференция в Берлин с гостуващия пръв посланик на Чили Роберто Ампуеро. " Изглежда такова е единомислещото мнение и в Съединените щати ", добави немският министър.

Маас имаше поради невиждания прелом в позициите на Тръмп - да признае, че Русия се е намесвала в президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, а ден преди този момент да одобри обществено изказванието на президента Владимир Путин, че няма такава интервенция. Изявленията на Тръмп на взаимната с Путин конференция в Хелзинки провокираха стихия от рецензии в Съединени американски щати и други страни, напомни ДПА.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР