Германският външен министър Хайко Маас призова в понеделник колегите си

...
Германският външен министър Хайко Маас призова в понеделник колегите си
Коментари Харесай

Германия: ЕС трябва да подготви допълнителни санкции срещу Русия

Германският външен министър Хайко Маас прикани в понеделник сътрудниците си от Европейски Съюз да дадат зелена светлина за подготовката на спомагателни наказания против Русия на среща в Брюксел, оповестява " Ройтерс ".

" Подкрепям правенето на спомагателни наказания и описи на съответни лица ", сподели Маас при идването си за диалозите. Той акцентира, че съветският опозиционен водач Алексей Навални е наказан освен на затвор, само че и да бъде изпратен в углавен лагер .

" В същото време би трябвало да приказваме за това по какъв начин да поддържаме градивен разговор с Русия , макар че връзките сигурно са достигнали ниско равнище ", добави Маас.

Дипломати обявиха, че Европейският съюз е подготвен да приготви забрани за пътешестване и заледяване на активи на съдружници на съветския президент Владимир Путин в отговор на присъдата на Навални.

Русия обаче е нужна " за споразумяване на доста интернационалните спорове " и блокът " би трябвало да търси способи за разговор " с Кремъл, счита Маас.

Той разяснява и че Берлин може да реши да наложи . Той дефинира последните събития в азиатската страна като " тревожни " и акцентира, че Германия не може да " стои настрани " и да следи , само че също по този начин акцентира, че глобите съставляват последната мярка.
 Лавров: Връзките сред Русия и Европейски Съюз са разрушени
Лавров: Връзките сред Русия и Европейски Съюз са разрушени

Предразсъдъците били главната спънка за връзките сред Москва и Европа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР