Германският външен министър Хайко Маас предупреди, че ще има последици

...
Германският външен министър Хайко Маас предупреди, че ще има последици
Коментари Харесай

Берлин ще санкционира тайландския крал, ако управлява от Германия

Германският външен министър Хайко Маас предизвести, че ще има " последствия " за тайландския крал Ваджиралонгкорн, в случай че взема решения или ръководи от Германия. Там той живее през по-голяма част от времето си, оповестява „ Дойче Веле “, представено от БГНЕС.
„ Разбира се, ние следваме държанието на тайландския крал “, сподели Маас в изказване пред медиите, където беше запитан за хипотетична политическа акция на монарха, която би нарушила статута му в.
 Турист застрашен със затвор за отрицателен отзвук за хотел в Тайланд Турист застрашен със затвор за отрицателен отзвук за хотел в Тайланд
Уесли Барнс, американец, работещ в Тайланд, е задържан за хипотетично очерняне на репутацията на курорта „ Sea View “ на...
Последствията, в случай че съществува такава нередовна процедура, биха били „ незабавни “, продължи министърът. От неговия отдел неведнъж е обяснявано, че кралят не поема държавно ръководство по време на дългия си престой в Бавария, където има резиденция.
Въпросът към този момент излезе на бял свят преди няколко месеца, когато част от публичния живот на Германия беше деактивирана от пандемията и имаше възбрана за пътуващите от рискови райони да останат в страната. След това Ваджиралонгкорн прекарва дълъг интервал в първокласен баварски СПА хотел, явно за терапия.
Продемократично настроени протестиращи се събраха тези дни пред немското посолство в Банкок, с цел да упорстват да бъде разследвано дали кралят взема политически решения на немска земя.
В Тайланд има митинги в интерес на демократичните промени. В този подтекст пред немското посолство се организират манифестации и се оповестява, че Ваджиралонгкорн ръководи от Германия.
 Антиправителствени митинги и в Тайланд Антиправителствени митинги и в Тайланд
Студенти и съперници на държавното управление на Тайланд се събраха пред Големия замък в Банкок, с цел да изискат от изпълнителната власт рефор...
Тайландският крал от години. Преди три седмици той пътува до Тайланд с кралица Сутида, с цел да взе участие в разнообразни събития и церемонии, в това число четвъртата годишнина от гибелта на татко му Бумибол Адулядедж, на 13 октомври.
Протестиращите упорстват за нова конституция, защото сегашната е направена по времето на остарялата военна хунта (2014-2019 г.), както и за разпускането на Народното събрание и провеждането на избори./ БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР