Германският туристически гигант ТУИ (TUI) планира отново да отвори около

...
Германският туристически гигант ТУИ (TUI) планира отново да отвори около
Коментари Харесай

TUI се съживява, планира да отвори поне 50% от хотелите си през юли

Германският туристически колос ТУИ (TUI) възнамерява още веднъж да отвори към 50 % от хотелите си при започване на юли, разгласи самият тръст на уеб страницата си.
" В началото на юли TUI възнамерява още веднъж да отвори към 50 на 100 от хотелите, които принадлежат на концерна. В светлината на постепенната анулация на рестриктивните мерки върху придвижването на хора, броят на хотелите, които ще проработят отново, може да бъде повишен с времето ", се прецизира в известието, представено от ТАСС.
В последните две седмици TUI към този момент отвори първите хотели в Германия и Австрия. В началото на юли компания чака да провежда полети от Германия, Швейцария и страните от Бенелюкс, написа Българска телеграфна агенция.
Първите полети с немски туристи излетяха за испанския остров Майорка при започване на тази седмица. През идващите дни са планувани още 20 полета, посочи компанията. В скоро времеTUI ще възобнови визитите в португалския град Фару, а през юли клиентите на комапнията ще могат да летуват в Гърция, Кипър, Италия, Хърватия, България и редица други страни, показват още от туристическия тръст. Компанията възнамерява последователно да възобнови това лято и круизите по Балтийски и Северно море.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР