Германският специалист Томас Тухел бе назначен за старши-треньор на Пари

...
Германският специалист Томас Тухел бе назначен за старши-треньор на Пари
Коментари Харесай

Томас Тухел е новият наставник на ПСЖ


Германският експерт Томас Тухел бе назначен за старши-треньор на Пари Сен Жермен, потвърдиха от френския гранд. Бившият ментор на Борусия Дортмунд е подписал контракт за две години с първенците на Франция.

Тухел заменя на поста Унай Емери, който води парижани в последните два сезона, само че по този начин и не съумя да осъществя огромното предпочитание на притежателите на клуба - сериозен пробив в Шампионската лига, макар изключителните вложения за нови играчи, в това число и покупката на Неймар през предишното лято за рекордната сума от 222 милиона евро.

"Присъединявам се към този огромен клуб с огромна горделивост, наслада и упоритост. Нямам самообладание да стартира да работя с всички тези страхотни играчи, които са измежду най-хубавите в света. ПСЖ има голям капацитет и е без подозрение най-вълнуващия план във футбола", показа Тухел след назначението си.

"Томас е един от най-хубавите и амбициозни треньори, които са изгрявали в Европа в последните няколко години. Той следва своите доста мощни правила да изповядва впечатляващ и ефикасен футбол. Неговият борбен дух и нюхът му към атакуващ футбол са измежду характерностите, които постоянно сме желали в ПСЖ", разяснява президентът на клуба Насер Ал-Хелайфи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР