Германският шампион Байерн (Мюнхен) привлече треньора на вратарите на Хофенхайм

...
Германският шампион Байерн (Мюнхен) привлече треньора на вратарите на Хофенхайм
Коментари Харесай

Байерн официално привлече треньора на вратарите на Хофенхайм

Германският първенец Байерн (Мюнхен) притегли треньора на вратарите на Хофенхайм Михаел Рехнер, оповестиха от баварския клуб.

42-годишният Рехнер работи в Хофенхайм от 2008 година насам. " Преместването на Рехнер в Мюнхен не е нищо по-различно от края на една епоха тук. Михаел беше непрекъсната големина в нашия тим 15 години. Той образува генерации вратари с работата си за тимовете до 19 и до 23 години. Неговите опит, креативност и отдаденост го направиха един от най-хубавите експерти в региона си. Той е занаятчия ", сподели за него футболният шеф на Хофенхайм Александър Розен.

" Съжаляваме за неговото овакантяване, само че не успяхме да го разубедим. Михаел беше неотстъпчив, че желае да поеме поста в Байерн ", сподели още шефът в Хофе.

В баварския клуб Рехнер ще размени Тони Топалович, който бе уволнен, а това провокира спор сред контузения титуляр Мануел Нойер и управлението на клуба.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР