Германският Шалке подписа договор с дефанзивния играч на Майнц Никлас

...
Германският Шалке подписа договор с дефанзивния играч на Майнц Никлас
Коментари Харесай

Шалке 04 се подсили с халф от Майнц 05

Германският Шалке подписа контракт с отбранителния състезател на Майнц Никлас Тойер до 30 юни 2024 година, заяви клубът от Бундеслигата.

21-годишният Тойер става първото ново попълнение на Шалке за зимния трансферен прозорец. Не бяха дадени повече детайлности към договорката.

" Никлас е доста динамичен състезател, както и същински войник и ще бъде положително попълнение и поради уменията си с топка. Виждам го като халф, само че може да играе и като десен бранител ", сподели за него треньорът на " кралскосините " Томас Райс.

Тойер, който е в Майнц от 11-годишна възраст, съобщи: " Нямам самообладание да стартира с тима и да изпълним задачата да останем в групата. Играх на стадиона им преди няколко седмици и знам каква сила дават почитателите на отбора. Имаме потребност от тази помощ в оставащите ни мачове ".

Шалке, който се завърна през лятото в Бундислагата, е на последно място в класирането, на 5 точки от избавителната зона. Първият им мач след зимната пауза ще бъде на 21 януари против Айнтрахт Франкфурт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР