Германският производител на автомобилни системи и компоненти VOSS Automotive, който

...
Германският производител на автомобилни системи и компоненти VOSS Automotive, който
Коментари Харесай

Германската VOSS нае първите си български служители


Германският производител на автомобилни системи и съставни елементи VOSS Automotive, който през октомври предходната година разгласи, че отваря цех край Ловеч, към този момент е наел първите чиновници за този цех. Те са изпратени в Полша, където в границите на 3 месеца ще бъдат обучавани да работят по отношение на стандартите и технологиите на VOSS Automotive. “Бъдещите чиновници ще бъдат готови в Полша, тъй като точно там заводът на компанията е с сходна продукция на българската, изясняват от немския производител. - Целта на прецизната подготовка е чиновниците да заемат работните си места в завода на VOSS в България като квалифицирани фрагменти, подготвени да работят независимо и да предадат познанията и уменията си на другите сътрудници, чието наемане към този момент е в развой. “

В момента българското отделение към този момент има административен отдел от 30 индивида, а до края на май в завода в с. Баховица ще бъдат наети още 150 служащи. „ Всички имат опция за професионално развиване в компанията и късмет за бързо постигане на лидерски позиции “, настояват от VOSS Automotive.

В завода на VOSS следва инсталиране на машините, след което индустриалните линии ще бъдат въведени в употреба, с цел да може първата поръчка да бъде подготвена за експорт през май 2019 година, съгласно проектите на компанията.

 Роланд Вайс, ръководещ шеф на VOSS Automotive за България. Снимка: Владимир Владков

Роланд Вайс, ръководещ шеф на VOSS Automotive за България. Снимка: Владимир Владков

„ Екипът в България ще бъде както от чиновници на индустриалните линии, по този начин и от специалисти по качеството, складови оператори, вътрешни логистични оператори и инженери. Сред задачите, които сме си сложили, е до края на 2019 година в завода на VOSS в Баховица да бъдат назначени към 500 души “, съобщи за пресата Роланд Вайс, ръководещ шеф на VOSS Automotive за България. Той добави, че ще бъдат наемани хора от районите Ловеч, Плевен, Севлиево и Троян, като компанията ще провежда безвъзмезден превоз за бъдещите чиновници.

Компанията имa зaвoди в целия cвят, в това число в Съединени американски щати, Meĸcиĸo, Бpaзилия, Kитaй, Индия, Япония, Πoлшa. Централата е в Германия, а групата ocигypявa paбoтa зa пoвeчe oт 6000 дyши. Годишният оборот на VOSS e над 600 млн. евро. VOSS е сътрудник на водещи компании от автомобилната и машиностроителната индустрия, в това число Tesla и VW.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР