Германският производител на аудио оборудване Sennheiser отвори новия си завод

...
Германският производител на аудио оборудване Sennheiser отвори новия си завод
Коментари Харесай

Германската Sennheiser отвори завода си в Румъния

Германският производител на аудио съоръжение Sennheiser отвори новия си цех в Брашов, Румъния, написа SeeNews. От компанията показват, че откакто бяха направени проби през ноември 2018 година, заводът към този момент работи с цялостен потенциал.

В него към този момент работят 116 души, които сглобяват професионални и потребителски артикули, като да вземем за пример слушалките HD 25 DJ и новата серия безжични микрофони XSW-D.

Това е четвъртият цех на Sennheiser в международен мащаб. Останалите се намират в Германия, Ирландия и Съединени американски щати.

Създаването на завода в Брашов е част от тактиката на Sennheiser за специализиране на неговите четири индустриални обекта. Продукцията в седалището на Sennheiser в Германия е фокусирана върху артикули за най-високия клас потребителски и професионален аудио пазар. Заводът на компанията в Ирландия е профилиран за акустични сензори, до момента в който безжичните микрофони за американския пазар се създават от фабриката на компанията в Съединени американски щати. Дейността на завода в Брашов ще бъде ориентирана към ръчното сглобяване на професионална и потребителска електроника.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР