Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер обяви днес, че ще търси втори

...
Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер обяви днес, че ще търси втори
Коментари Харесай

Щайнмайер иска още един мандат като президент на Германия

Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер разгласи през днешния ден, че ще търси втори президентски мандат, заявявайки, че желае да помогне за превъзмогване на раздялите, задълбочени от пандемията COVID-19.
Щайнмайер разгласи, че ще се стреми да бъде отпред на Германия още пет години, четири месеца преди избора на нов парламент, който ще има главната дума при избора на президент.
 Германският президент: България е стабилизиращ фактор за района Германският президент: България е стабилизиращ фактор за района
Търговско-икономическите връзки сред България и Германия, както и въпроси от сферата на сигурността, миграцията и европейския дневе...
През февруари идната година заседание, формирано от членове на долната камара на Народното събрание и представители на 16-те провинции, ще избере нов президент.
Настоящият мандат на Щайнмайер изтича през март. Преди да стане президент, Щайнмайер е бил министър на външните работи в държавното управление на канцлера Ангела Меркел, а преди този момент е бил началник на кабинета на канцлера Герхард Шрьодер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР