Германският превозвач Lufthansa тихо напредва с плана за стартирането на

...
Германският превозвач Lufthansa тихо напредва с плана за стартирането на
Коментари Харесай

Lufthansa тихо подготвя новата си нискотарфина авиокомпания 

Германският транспортьор Lufthansa безшумно напредва с проекта за стартирането на новата си нискотарфина самолетна компания City Airlines. Тя към този момент има работещ уеб страница и се чака полетите до „ огромните европейски градове и отдалечени райони “ да стартират в средата на 2023 година

Според наличната информация превозвачът ще лети с съвременен пестелив Airbus. Съобщава се, че City Airlines " ще се опита да комбинира качеството на Lufthansa с опита на Lufthansa CityLine " - най-голямата районна самолетна компания в Европа и друго дъщерно сдружение на Lufthansa Group.

Уебсайтът показва, че City Airlines GmbH е учредена в Мюнхен, основният център на превозвача, през лятото на 2022 година

Като част от Lufthansa Group, City Airlines ще развие европейската маршрутна мрежа, като се концентрира върху полетите на къси и междинни дистанции. „ Ние разширяваме европейската маршрутна мрежа на Lufthansa Group и ще ви отведем до вашата дестинация с нашия съвременен и пестелив аероплан Airbus “, се споделя в уеб страницата на превозвача.

Всички водачи и стюардеси първо ще бъдат подготвени в сходство със стандартите на Lufthansa. Самата City Airlines споделя, че търси " високо професионален екип от сътрудници ", който може да " мисли отвън кутията " заради техния богат опит и експертиза.

Има редица аргументи, заради които Lufthansa желае ново локално и европейско дъщерно сдружение. Както показва преди дни представител на самолетната компания пред AirInsight, Lufthansa желае да си върне пазарния дял. „ Lufthansa Airline загуби забележителен дял на европейския пазар през последните години. В мощно конкурентна и динамична среда в бранша на къси и междинни дистанции са нужни постоянни и устойчиви решения “, споделя той в имейл.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР