Германският полузащитник Емре Джан се е съгласил да премине в

...
Германският полузащитник Емре Джан се е съгласил да премине в
Коментари Харесай

Емре Джан е съгласен да продължи кариерата си в Борусия

Германският полузащитник Емре Джан се е съгласил да премине в редиците на Борусия (Дортмунд). Футболистът желае да напусне сегашния си отбор Ювентус, защото не получава задоволително минути на терена. Това не се харесва на Джан, който ще направи всичко допустимо още този трансферен прозорец да си откри тим, в който ще играе постоянно и ще може да си заслужи мястото в националния тим на Германия за Евро 2020.

" Жълто-черните " са най-настоятелни в битката за 26-годишния халф, а той към този момент е дал единодушието си да премине в немския клуб. Сега всичко остава в ръцете на двата тима, които би трябвало да се схванат за трансферната сума, която би трябвало да се заплати за Джан. От " Сигнал Идуна Парк " са подготвени да дадат 20 милиона евро за услугите на футболиста, само че към този момент няма отговор от " биаконерите ", които ще изискат най-малко 25 милиона евро.
 Ювентус запраща Емре Джан към Борусия (Дортмунд)
Ювентус запраща Емре Джан към Борусия (Дортмунд)

Сделката е на стойност 25-30 млн. евро

Джан мина в Ювентус от Ливърпул през лятото на 2018 година, когато пристина като свободен сътрудник. До момента той е изиграл общо 45 мача във всички шампионати, в които е отбелязал 4 гола.

Сериозен интерес към някогашния халф на мърсисайдци има от градския им противник - Евертън. Наставникът Карло Анчелоти ще се бори също за подписа на полузащитника. Според разнообразни информации Манчестър Юнайтед също има интерес към Джан.
 Евертън се включва в борбата за Емре Джан
Евертън се включва в борбата за Емре Джан

" Карамелите " са подготвени да платят 35 милиона евро на Ювентус за немския национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР