Германският политик Щефан фон Дасел се зарази с коронавирус, за

...
Германският политик Щефан фон Дасел се зарази с коронавирус, за
Коментари Харесай

Германски политик се зарази с коронавирус, за да прави компания на приятелката си

Германският политик Щефан декор Дасел се болести с ковид, с цел да прави компания на болната си другарка, написа „ Дойче веле”.

Щефан декор Дасел споделя, че преди две седмици приятелката му се е върнала от Швейцария. Тя не се чувствала добре и потърсила лекарска помощ. Жената била диагностицирана с новата коронавирусна зараза. Назначено й е домашно лекуване.

Тъй като Дасел живеел дружно с нея, взел решение да остане дружно с болната си другарка. Така хем нямало да има риск да болести някой различен, хем приятелката му нямало да бъде сама по време на изолацията си.

Той не подхванал никакви защитни ограничения, защото решил, че при всички случаи за 14 дни ще се болести. Дори направил всичко допустимо, с цел да се разболее по-бързо, с цел да може и по-бързо да се излекува.

Три дни след началото на взаимната изолираност се появили и първите му признаци – суха кашлица, главоболие, висока температура и затруднено дишане.

„ Сега към този момент имам по-голямо почитание към тази болест и разбирам, че за хората със здравословни проблеми може да е рискова за живота”, отбелязва той.

Сега Дасел работи от вкъщи си и поддържа връзка с подчинените си по телефона и електронната поща.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР