Германският политик Манфред Вебер, който оглавява кампанията на консерваторите за

...
Германският политик Манфред Вебер, който оглавява кампанията на консерваторите за
Коментари Харесай

Манфред Вебер се надява да излезе от политическите сенки и да стане Г-н Европа

Германският политик Манфред Вебер, който оглавява акцията на консерваторите за европейските избори през май, се слави като много приятна и дискретна фигура в постоянно много напрегнатия политически свят на Брюксел.
Но в този момент 46-годишният Вебер се надява, че изборите за Европейски парламент ще го изведат от относителната политическа неопределеност и ще го слагат на международната сцена като нов ръководител на Европейската комисия, като в същото време потвърдят, че той има силата да активизира необятна изборна поддръжка.

Вебер, който сега е любимец в много оспорваната конкуренция за ръководител на комисията с помощта на водещата позиция на консерваторите в социологическите изследвания, се показва като човек от народа, вземащ драговолно ползите на елементарните европейски жители.

Мнозина считат Европейски Съюз за елитарна организация, ръководена от високо квалифицирани хора, сподели Вебер през ноември, откакто беше определен с 80 % от гласовете да оглави акцията на Европейската национална партия (ЕНП).

" Днес тази Европа би трябвало да стане Европа за своите жители ", сподели Вебер, утвърждавайки лозунга на своята акция за заемане на мястото на Жан-Клод Юнкер като новия " Мистър Европа ". ЕНП държи от 15 години авторитетния пост, който на доктрина съставлява към 500 милиона европейци.

Предизборната стратегия на Вебер, радваща се на мощна поддръжка от водещи консерватори като немската канцлерка Ангела Меркел, наподобява предлага по нещо за съвсем всеки - от младите фамилии през изоставените служащи в заводите до " огромен проект " за битка с рака.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР