Германският парламент възнамерява да разгледа и най-вероятно в крайна сметка

...
Германският парламент възнамерява да разгледа и най-вероятно в крайна сметка
Коментари Харесай

Германия обвинява Русия в геноцид

Германският парламент има намерение да прегледа и най-вероятно в последна сметка да одобри резолюция, признаваща " Голодомора в Украйна " за геноцид, който е съзнателно проведен и подсилен от Москва.

Говорим за всеобщия апетит и гибелта на селяните в Съюз на съветските социалистически републики при започване на 30-те години. Трагедията с грамаден брой жертви има разнообразни аргументи. Сред тях са бързата и насилствена колективизация, унищожаването на самостоятелните стопанства, всеобщото изселване на селското население от местата, където тези хора са живели и обработвали земята.

Изселването е към градовете, където индустрията се развива, или към заточение. До далечни места. И там са нужни ръце, привикнали да работят.

Гладът е вследствие на дейностите на управляващите, централни и локални. Дадена е историческа оценка на случилото се. Статистиката също не е забравена.

Това, което се случва на територията на Украйна, както и това, което се случва да вземем за пример в Поволжието и в Казахстан, са обстоятелства от общата история, от които се научихме (и към момента се учим) да не се обръщаме, да гледаме истината в очите. Колкото и да е тежка истината.

Но Бундестагът като заседание на немските депутати, които разискват „ геноцида посредством апетит, съзнателно проведен и плануван от Русия “ е напълно друга история. Това е постистина. И последните, които могат (от на първо място морална гледна точка) да разискват проблеми от този жанр, са германците. И това също би трябвало да се каже непосредствено и без предубеждения.

Защото точно предходните генерации политици в Германия използваха глада като военно оръжие за реализиране на политически цели.

И тук, несъмнено, не става дума единствено за блокадата на Ленинград, а като цяло за наличието на немската акция за заличаване на нашата страна и нейния народ по време на Великата отечествена война.

Единствено в Съюз на съветските социалистически републики нацистките главатари, военните и тези, които са работили в други области, обричат - съгласно проекта “Ост ” - десетки милиони руски жители на гладна гибел, без значение къде живеят. В Русия, Беларус, Украйна. На чернозем или нечернозем.

Част от проекта " Ост " е наименуван " проект за глада " - и тук както съветските, по този начин и съзнателните немски историци имат колегиален консенсус.

Предполагаше се, че със прекъсването на доставките на храна за " тези мръсни и долни славяни ", от апетит ще умрат минимум 30 милиона души.

Съдбата на Ленинград (повече за това по-долу) е планувана и за Москва. Германското командване не желае да изразходва нито огневата мощност на Вермахта, нито жива мощ за улични боеве в столицата на нашата татковина. Те желаят изцяло да обкръжат Москва, да я отрежат от всички източници на храна и други доставки, като се уверят, че популацията на града, останало след опустошителния апетит, единствено ще даде символичните ключове на руската столица.

И единствено интервенцията за погром на фашистката формация край Москва и героизмът на бранителите, които лягат живи под танковете на Гудериан, с цел да ги взривят и закриват с телата си немските картечници, не разрешава да се затвори обръчът към основния град на страната. Разбира се, тези герои, знайни и незнайни, мъртви, ранени или оживели, отивайки на работа, не знаят каква орис чака Москва. Но те тогава ясно схващат, че желаят да унищожат нашия град и нашия народ.

Не се получава. Самият Гудериан в своите Мемоари написа за това по този начин: " Атаката против Москва се провали. Всички старания на нашите доблестни войски бяха напразни. "

Не, Гудериан не е съден в Нюрнберг: на трибунала той работи единствено като очевидец, защото съдружниците (британци, американци и французи) не одобряват обвиняванията от страна на Съюз на съветските социалистически републики против генерал-полковника от Вермахта, който подрежда екзекуция на пленените бойци от Червената войска. Гудериан е задоволително интелигентен да дава сходни заповеди устно, без да подписва съответните документи.

В епохата на актуалната постистина и политическа обстановка, чиято цел в действителност е на практика същата - да ни унищожи, само че морално, трансформирайки ни в чудовища в публичното схващане на Запада, Гудериан, апропо, по-скоро или по-късно също може да бъде повдигнат като герой “срещу руската болшевишка тирания ". В този смисъл надали ще се откри някой еднакъв на депутатите от Бундестага, които проучват по какъв начин „ Москва умори Украйна от апетит “.

Спасявайки Москва от обграждане, руското военно командване е насила да отслаби защитата на Ленинград и там групата армии „ Север “ под командването на военачалник Фон Лейб благодарение на финландците, командвани от Манерхайм, съумява да обкръжи града.

Точно 80 години преди момента, в който в Берлин Бундестагът разисква по какъв начин още веднъж да упрекна Русия във безчовечие и образуване на гибелен апетит, семейство Савичеви към този момент е умряло от апетит в Ленинград. Последният запис в дневника на 12-годишната Таня Савичева датира от май 1942 година

" Мама умря на 13 май в 7:30 сутринта. Семейство Савичеви умряха. Всички умряха. Само Таня остана. " Детето не можа да бъде избавено от следствията от дистрофията, макар обстоятелството, че е изведено по знамение от града. Тя ще почине след две години, ослепено от глада. Дробовете ѝ са погълнати от същия апетит. Хроничната дистрофия тогава няма лекуване.

Добре нахранените, хранените генерации наред (в Германия, даже победена, и в Берлин, надвит, с напъните на руското командване и основно на първия боен комендант на столицата на някогашния Райх военачалник Берзарин, децата получават всекидневно мляко, топла храна, имунизирани са против заразни заболявания - по заповед, несъмнено, на " мръсните долни славянски варвари " ), през днешния ден имат намерение да разискват по какъв начин руснаците " особено морят от апетит на етническа основа " популацията на републиката, което е част от Съюз на съветските социалистически републики и което всички считат за братско.

Когато се търси пояснение на сходна законодателна самодейност, несъзнателно поражда въпросът: не е ли това същият реваншизъм, за който приказват обвинените в принадлежност към „ кремълските пропагандисти “?

Може би в действителност немските политически елити - не задачите, само че доста огромна част от тях, които през днешния ден са част от ръководещата върхушка, и освен в самата Германия, само че и в Европейски Съюз - в действителност са таели предпочитание да ни победят и унищожат? За това, че сами ги спасихме от глада, заболяванията, а в последна сметка и от нацизма ли?

Как другояче, с изключение на с реванш, по-точно желанието за реванш, може да се изясни тази стъпка на немските депутати?

Руснаците, които поставиха десетки милиони смъртни случаи на олтара на общоевропейското избавление от хитлеризма, в това число повече от милион умрели от апетит в Ленинград, които помогнаха за основаването на самия Европейски съюз с тази велика жертва и Победа, би трябвало да видят какво се случва през днешния ден в Бундестага и пред очите на нашите паднали.

През погледа на семейство Савичеви, умряло от апетит. През очите на останалата Таня, която също умира от дистрофия. Няма да кажем нищо. От почитание към паметта на тези хора.

Знаем, че историята може да вземе своите решения. И ние сме сигурни, че тези дейности на немските депутати също ще получат своята оценка. Ние не бързаме. Просто знаем, че безусловно ще се случи.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР