Германският парламент ще обсъди налагането на нови противоепидемични ограничения. Очаква

...
Германският парламент ще обсъди налагането на нови противоепидемични ограничения. Очаква
Коментари Харесай

На работа в Германия само след ваксинация

Германският парламент ще разиска налагането на нови противоепидемични ограничавания. Очаква се да бъде гласуван законопроект за достъп до публичен превоз и до работното място единствено за имунизирани, преболедували и тествани, съобщи БНР.

Мерки против новото разгръщане на пандемията има и в други страни. Испания стартира използването на третата доза от имунизацията против COVID-19 за над 60-годишните, както и за здравните и обществените служащи. В 47-милионната страна с бустерна доза към този момент са имунизирани хората над 70-годишна възраст, тези с хронични болести, както и ваксинираните с еднократния препарат Янсен. Възрастовата група от 60 до 69 години е над пет милиона души, от които съвсем 98% към този момент са имунизирани, множеството - с Астра Зенека. Третата доза ваксина ще бъде Pfizer или Moderna.

В Съединените щати към този момент разпоредбите са подсилваща доза да се слага единствено на рискови групи, само че възходящ брой от щати инструктират здравните органи да не отхвърлят молба на пациент над 18 години за в допълнение имунизиране. Купилите COVID-сертификати, вместо да се имунизират, могат да станат източник за развиване на нови варианти, те заплашват живота на останалите, предизвести шефът на съветския център „ Гамалея “, основател на имунизацията " Спутник Ви ". Друг съветски специалист предизвести, че рискът от тромбоза е измежду най-опасните последствия от COVID-19 до три месеца след излекуване, визира и млади и леко преболедували.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР